I vår kan du anmäla dig eller ditt barn till höstens roliga klasser. Välj mellan Trampolin eller Parkour & Freerun!

Klasserna till hösten 2017 är helt fullbokade. Nästa terminstart är i vår 2018 och vi släpper våra platser i januari. 

Klasser - Trampolin

Vår trampolinklass är en trampolinskola med utbildade instruktörer för dig från 5 år och upp till vuxen ålder. Den är utformad för dig som är nyfiken och vill lära dig grunderna i trampolin och öka din kroppskontroll samt koordination. Du som deltagare tränar trampolin en kväll i veckan, en timme åt gången under 10 veckor. Träningen handlar om att på trampolin utöva akrobatiska moment, öka styrka, balans, kroppskontroll & koordination. Du väljer vilken nivå som passar dig bäst utifrån dina förkunskaper och åldersgrupp för att vi på Yoump sedan ska kunna ge dig den bästa träningen som vi kan erbjuda. Målet för deltagare på basic är att efter 10 veckor känna dig säker på grunderna och kunna slå volter helt själv utan pass.

(Denna kurs har många nyheter och upplägg jämfört med förra säsongen)

Möjlighet finns att bli flyttad mellan grupper om instruktörerna anser att man utifrån sina kunskaper borde träna på en annan nivå. 

PRIS: 1800 KR

Örebro - SLUTSÅLT

Västerås - SLUTSÅLT

Linköping - SLUTSÅLT

Klasser - Trampolin advanced

Vår trampolin advanced är en trampolinskola med utbildade instruktörer för dig från 8 år och upp till vuxen ålder. Kursen är utformad för dig har gått baskursen eller hoppat en del trampolin innan och vill utveckla dina kunskaper till nästa nivå.  Du som deltagare tränar trampolin en kväll i veckan, en timme åt gången under 10 veckor. Träningen handlar om att på trampolin utöva akrobatiska moment, öka styrka, balans, kroppskontroll & koordination. Du väljer vilken nivå som passar dig bäst utifrån dina förkunskaper och åldersgrupp för att vi på Yoump sedan ska kunna ge dig den bästa träningen som vi kan erbjuda. Målet för deltagare på Advanced är att efter 10 veckor ha testat på nya voltkombinationer samt fått bättre teknik på de övningar de redan behärskat. 

(Denna kurs har många nyheter och upplägg jämfört med förra säsongen)

Möjlighet finns att bli flyttad mellan grupper om instruktörerna anser att man utifrån sina kunskaper borde träna på en annan nivå.

PRIS: 1800 KR

Västerås - SLUTSÅLT

Örebro - SLUTSÅLT

Linköping - SLUTSÅLT

Klasser - Parkour & Freerun

Vår Parkour och Freerunklass är en kurs som kommer hållas av kunniga instruktörer med många års erfarenhet inom parkour & freerun. Kursen riktar sig till dig från 5 år och uppåt och går ut på att lära sig att ta sig över, under eller igenom hinder i sin omgivning på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt. Nytt från i år är att vi även har med inslag av freerunning som innebär att du tar dig fram med hjälp av andra volter och tricks. Du som deltagare tränar en kväll i veckan, en timme åt gången under 10 veckor. Du väljer vilken nivå som passar dig bäst utifrån dina förkunskaper och åldersgrupp för att vi på Yoump sedan ska kunna ge dig den bästa träningen som vi kan erbjuda. Målet för deltagare är att lära sig de grundläggande rörelserna i parkour, att använda omgivningen och för att förbättra kroppskontroll samt koordination.

(Denna kurs har många nyheter och upplägg jämfört med förra säsongen. Ni som gått parkour innan kan köra denna kurs och blir då indelade i en speciell grupp där ni kör med avancerat)

PRIS: 1800 KR

Västerås - SLUTSÅLT

Örebro - SLUTSÅLT

Linköping - SLUTSÅLT

Ha en bra sommar så ses vi höst!

Följ oss på instagram för senaste nyheterna