Yoump Camp: Easter Edition - anmälan öppnen!

Påsklovet 2021 kommer att se lite annorlunda ut än vad vi är vana vid. Den planerade resan kanske måste skjutas på framtiden och många får planera om lovet och istället hitta på roliga saker hemma.

För att ge barnen ett påsklov med massor av rörelseglädje bjuder vi in till Yoump Camp: Easter Edition! Under tre timmar måndag-onsdag trotsar vi tyngdlagen och lär oss coola trick samtidigt som vi tränar smidighet, kroppskontroll och kondition på ett roligt sätt!

Yoump Camp: Easter Edition passar barn i åldern 7-13 år och inga förkunskaper krävs – våra instruktörer lägger träningen på individuell nivå. Matigt mellanmål ingår!

Yoump Camp

Yoump Camp: Easter Edition passar barn från 7-13 år. Här tränar vi kroppskontroll och koordination på ett roligt sätt och lär oss grunderna för enklare enklare tricks kullerbytta och att stå på händer. Vi utnyttjar parkens alla attraktioner så som t.ex. Free Jump, Big Air Bag, Foampit (finns ej i Kungens Kurva, men här erbjuder vi en rolig Ninjabana) och Dodgeball. Vill man finns möjlighet att testa att hoppa med skidor eller snowboard! I vår nya park i Arninge har vi ingen Dodgeball, men Ninjabana och andra roliga attraktioner.

För vem passar den här kursen? För barn i åldern 7-13 år.

Vad måste jag kunna? Inga förkunskaper krävs, vårt fokus är rörelseglädje!

Vilka veckor kan man boka Easter Camp? Vi kör Easter Camp under tre dagar (måndag-onsdag) under Påsklovet.

Vilka tider gäller? Du lämnar ditt barn ombytt och klar kl 08.00 och hämtar kl 11.00. Matigt mellanmål serveras ca 10.30.

Vad ingår? Tre dagar med rörelseglädje, dedikerad instruktör, Yoump-strumpor, ett specialdesignat Youmparmband och matigt mellanmål. Vid det sista tillfället firar vi med pizza och Slush!

Om ett Yoump Camp mot all förmodan inte skulle bli fullt eller om myndigheterna kommer med restriktioner som gör att vi inte kan genomföra Yoump Camp: Easter Edition kommer du att bli återbetalad.

Pris: Från 899 KR - 999 KR

Följ oss på Instagram för inspiration, tips och tävlingar!