YOUMP CAMP!

För att ge barnen roliga skollov med massor av rörelseglädje bjuder vi in till YOUMP CAMP! Under tre timmar måndag-onsdag trotsar vi tyngdlagen och lär oss coola trick samtidigt som vi tränar smidighet, kroppskontroll och kondition på ett roligt sätt!

Nästa YOUMP CAMP hålls under jullovet - YOUMP CAMP X-mas Edition! Campet erbjuds i två åldersindelningar, TEENS för barn och ungdomar i åldern 10-13 år (vecka 52) och KIDS för barn i åldern 6-9 år (vecka 1).

Inga förkunskaper krävs – våra instruktörer lägger träningen på individuell nivå. Matigt mellanmål ingår!

PSST! I Norrköping kör vi inga X-mas Camps i år.

YOUMP CAMP: X-mas Edition TEENS

YOUMP CAMP: X-mas Edition TEENS passar barn och ungdomar från 10-13 år. Under tre kvällar lär vi oss grunderna i trampolinhopp, ger värdefulla tips och finslipar teknik. Målet är att deltagarna på ett roligt sätt ska få pröva på och/eller förbättra akrobatiska moment som ger ökad styrka, balans, kroppskontroll och koordination. Vi hoppas också att man under dessa dagar hittar nya kompisar!

Vi utnyttjar parkens alla attraktioner så som t.ex. Slackline, Foampit, High Performance och Air Track. I Kungens Kurva har vi ingen Dodgeball-plan men en Ninjabana och annat roligt. I vår nya park i Arninge har vi ingen Dodgeball-bana, men Ninjabana, Valojump och andra roliga attraktioner.

Vill man finns även möjlighet att testa att hoppa med skidor eller snowboard!

För vem passar det här campet? För barn och ungdomar i åldern 10-13 år.

Vad måste jag kunna? Inga förkunskaper krävs, vårt fokus är rörelseglädje!

Vilka veckor kan man boka? Vi kör Yoump Camp: X-mas Edition TEENS under tre kvällar (måndag-onsdag) under vecka 52.

Vilka tider gäller? Du lämnar ditt barn ombytt och klar kl 17.00 och hämtar kl 20.00. Matigt mellanmål serveras kl 17.00. Mellan kl 18.00-20.00 är parken stängd för allmänheten.

Vad ingår? Tre kvällar med rörelseglädje, dedikerad instruktör, Yoump-strumpor, ett specialdesignat Yoump-armband och matigt mellanmål. Vid det sista tillfället firar vi med pizza och Slush!

Om ett Yoump Camp mot all förmodan inte skulle bli fullt eller om myndigheterna kommer med restriktioner som gör att vi inte kan genomföra Yoump Camp: X-mas Edition kommer du att bli återbetalad.

Pris: 1099 KR

YOUMP CAMP: X-mas Edition KIDS

YOUMP CAMP: X-mas Edition passar barn och ungdomar från 6-9 år. Här tränar vi kroppskontroll och koordination på ett roligt sätt och lär oss grunderna för enklare tricks så som kullerbytta och att stå på händer.

Vi utnyttjar parkens alla attraktioner så som t.ex. Slackline, Big Air Bag, Foampit och Dodgeball. I Kungens Kurva har vi ingen Dodgeball-plan men en Ninjabana och annat roligt. I vår nya park i Arninge har vi ingen Dodgeball-bana, men en Ninjabana, Valojump och andra roliga attraktioner!

Vill man finns även möjlighet att testa att hoppa med skidor eller snowboard!

För vem passar det här campet? För barn i åldern 6-9 år, ingen förkunskaps krävs!

Vad måste jag kunna? Inga förkunskaper krävs, vårt fokus är rörelseglädje!

Vilka veckor kan man boka? Vi kör Yoump Camp: X-mas Edition under tre dagar (måndag-onsdag) under vecka 1.

Vilka tider gäller? Du lämnar ditt barn ombytt och klar kl 08.30 och hämtar kl 11.30. Matigt mellanmål serveras 11.00. Mellan kl 08.30-10.00 är parken stängd för allmänheten.

Vad ingår? Tre dagar med rörelseglädje, dedikerad instruktör, Yoump-strumpor, ett specialdesignat Yoump-armband och matigt mellanmål. Vid det sista tillfället firar vi med pizza och Slush!

Om ett Yoump Camp mot all förmodan inte skulle bli fullt eller om myndigheterna kommer med restriktioner som gör att vi inte kan genomföra Yoump Camp: X-mas Edition kommer du att bli återbetalad.

Pris: 1099 KR

YOUMP CAMP: X-Mas Edition KIDS

Följ oss på Instagram för inspiration, tips och tävlingar!