YOUMP CAMP!

För att ge barnen roliga skollov med massor av rörelseglädje bjuder vi in till YOUMP CAMP! Nästa omgång, YOUMP CAMP: Fall Edition, startar till höstlovet vecka 44.

Prenumerera på vår Nyhetsbrev för att bli först att veta när vi släpper platserna!

Prenumerera!

YOUMP CAMP: Fall Edition

YOUMP CAMP: Fall Edition passar barn från 6-14 år. Här tränar vi kroppskontroll och koordination på ett roligt sätt och lär oss grunderna för enklare tricks så som kullerbytta och att stå på händer.

Vi utnyttjar parkens alla attraktioner så som t.ex. Slackline, Big Air Bag, Foampit och Dodgeball. I Kungens Kurva har vi ingen Dodgeball-plan men en Ninjabana och annat roligt. I vår nya park i Arninge har vi ingen Dodgeball-bana, men en Ninjabana, Valojump och andra roliga attraktioner!

Vill man finns även möjlighet att testa att hoppa med skidor eller snowboard!

För vem passar det här campet? För barn i åldern 6-14 år, ingen förkunskaps krävs!

Vad måste jag kunna? Inga förkunskaper krävs, vårt fokus är rörelseglädje!

Vilka veckor kan man boka? Vi kör Yoump Camp: Fall Edition under tre dagar (måndag-onsdag) under vecka 44.

Vilka tider gäller? Du lämnar ditt barn ombytt och klar kl 08.30 och hämtar kl 11.30. Matigt mellanmål serveras 11.00. Mellan kl 08.30-10.00 är parken stängd för allmänheten.

Vad ingår? Tre dagar med rörelseglädje, dedikerad instruktör, Yoump-strumpor, ett specialdesignat Yoump-armband och matigt mellanmål. Vid det sista tillfället firar vi med pizza och Slush!

Om ett Yoump Camp mot all förmodan inte skulle bli fullt eller om myndigheterna kommer med restriktioner som gör att vi inte kan genomföra Yoump Camp: Fall Edition kommer du att bli återbetalad.

Pris: Från 999 KR - 1099 KR

YOUMP CAMP: Fall Edition

Följ oss på Instagram för inspiration, tips och tävlingar!