FÖR BÄSTA MÖJLIGHET TILL ATT HÅLLA AVSTÅND I VÅRA TRAMPOLINPARKER HAR VI BOKNINGSBARA HOPPTIDER MED START VARJE HEL- OCH HALVTIMME!

Viktig information

 • Vi rekommenderar alla att boka hopptid online innan ni besöker oss för att undvika att bli besvikna. Det blir ofta fullbokat.
 • Tänk på att ta med dig strumpor om du som förälder vill gå med upp i vår park. Pågrund av hygienskäl är det inte tillåtet att gå barfota.
 • Du får ett bekräftelsemail med bokningskod när du bokat online, ha koden den tillgängligt när du kommer till oss så går det fortare i kön.
 • En hopp-session varar i 60 minuter och börjar varje halvtimme. Du får då tillgång till hela parken och alla våra attraktioner.
 • Vi rekommenderar att ni kommer i god tid innan er hopptid (ca 15 min) för att checka in och ta på er strumpor. Vi har omklädningsrum på alla våra anläggningar.
 • Du kan låsa in dina värdesaker i våra skåp. Ta med dig ett hänglås eller köp ett lås hos oss för 99 kr.
 • Det är inte tillåtet att ta med sig egen mat eller dryck till parken, men vi erbjuder enklare lunch och ett väl utrustat fik.
 • Vi har ingen åldersgräns och i normala fall får man följa med sina barn upp i parken som åskådare utan extra kostnad. P.g.a. Covid-19 reserverar vi oss möjligheten att prioritera hoppande besökare. Detta på grund av att minimera risken för trängsel enligt myndigheternas rekommendationer.
 • Barn under 10 år får inte lämnas ensamma hos oss, utan en vuxen måste finnas närvarande i våra lokaler. Det går bra att sitta ner i vår cafeteria.
 • Önskar man utnyttja parkens attraktioner behöver man köpa hopptid.
 • Alla våra hoppare måste använda våra specialdesignade Yoump-strumpor för bästa grepp.
 • Det går bra att komma på en drop-in tid men vi kan inte garantera att det finns plats


Priser

 • BARN UNDER 3 ÅR: Barn under 3 år går in gratis i sällskap av minst en betalande vuxen. Strumpor för 49 kr tillkommer för barnet.
 • PENSIONÄRER: För alla över 65 år eller personer med pensionärsintyg kostar en hopptimme 79 kr/person under måndag-torsdag. Priset gäller endast drop-in och går ej boka online.
 • STUDENTPRIS: Med Mecenat eller Studentkort kostar en hopptimme 79 kr/person under måndag-torsdag. Priset gäller endast drop-in och går ej boka online.

Definition av student: Person som studerar på gymnasienivå eller högre.

På plats i parken kan du även köpa:

 • TIOKORT: Från 999 kr
 • ÅRSKORT: Från 2999 kr
 • MÅNADSKORT: 699 kr (kampanjpris, kortet säljs endast i Kungens Kurva och i Arninge)
 • YOUMP-STRUMPOR: 49 kr
 • PRESENTKORT: Laddas med valfritt belopp
 • EXTRA HOPPTIMME: Får du feeling och vill stanna hos oss längre kan du köpa till en extra hopptimme på plats i parken. En extra timme kostar mellan 49 kr och 79 kr beroende på park och erbjuds i mån av plats.

Viktig information!

I och med rådande situation gällande covid-19 och den nya pandemilagen som trädde i kraft 10 januari 2021 har vi justerat antalet besökare i våra parker.

Maxantalet som får vistas i parken samtidigt baseras på lokalens yta vilket innebär att antalet varierar. Dock har vi ett eget maxtak som innebär att vi släpper in betydligt färre besökare än vad maxtaket tillåter. Detta för att minska eventuell smittspridning ytterligare. Se respektive parksida för mer information.

I och med de nya begränsningarna reserverar vi oss möjligheten att prioritera hoppande besökare framför medföljande för att minska trängsel.

Kampanj - dubbelt så mycket hopp!

Just nu bjuder vi på en extra hopptimme när du bokar en hopptimme online eller kommer förbi på drop in! Dubbelt så mycket hopp, helt enkelt!

Kampanjen gäller endast måndag-torsdag under veckor fria från lov eller helgdagar.

Pizza Friday!

Varannan fredag kör vi Pizza Friday i alla våra 10 parker! Boka minst en hopptimme online, så bjuder vi på en grymt god pizza slice efter avslutad hopptid. Självklart serverar vi även glutenfri pizza!Nästa Pizza Friday är 23 april 2021🍕

Erbjudandet gäller endast vid hopptider som bokats online under lovfria fredagar jämna veckor och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej gruppbokningar.

Disco Friday!

Varannan fredag kör vi Disco Friday i nio av våra parker, i Kungens Kurva kör vi istället Dodgeball turnering! Boka minst en hopptimme online mellan kl 17.00-19.00 (20.00) så bjuder vi på en grymt god slush efter avslutad hopptid.


Nästa Disco Friday är 16 april 2021 🥤

Erbjudandet gäller endast vid hopptider som bokats online under lovfria fredagar ojämna veckor och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej gruppbokningar.

Betala med Swish eller kort

Gruppbokning

Gruppbokning

Kalasbokning

Kalas

Klasser

Klasser

Kliv in i en värld där gravitationslagen har upphört att existera och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg! Yoump är en nöjespark för hela familjen.

Hos Yoump kan barn, tonåringar och föräldrar få en gemensam upplevelse där alla kan vara med och ha roligt tillsammans, oavsett ålder eller motionsnivå! När du behöver pusta ut eller fylla på med energi, kan du slå dig ner i vårt café.

Avbokningsregler

Hopptid

Vi har ingen ångerrätt eller öppetköp. Det går bra att boka om din hopptid till en tid längre fram. Läs allmänna villkor.

Kalas & grupp

(10 personer eller fler)
Vid kalas och gruppbokningar gäller avbokning senast 7 dagar innan utsatt hopptid.

Trampolinsport, är som med andra sporter, förenligt med skador i viss utsträckning. Därför sätter vi hög prioritet på att vår utrustning och park håller hög säkerhetsnivå och att vår personal är ordentligt utbildade. Läs mer om hur vi hanterar säkerheten här

Frågor?

Har du några frågor angående vårt koncept, hur man bokar eller vill ha hjälp med något annat - kontakta enkelt vår kundtjänst på knappen nedan.