Let´s YOUMP!

Kliv in i en värld där gravitationslagen har upphört att existera och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg!


YOUMP är en nöjespark för hela familjen, hos oss kan alla ha roligt tillsammans utifrån sina egna förutsättningar. Vi brinner för att sprida rörelseglädje oavsett ålder eller aktivitetsnivå!

Kopia Av Ole00646

Bokningsbara tider varje hel- och halvtimme!

För bästa möjlighet till att hålla avstånd i våra trampolinparker erbjuder vi bokningsbara hopptider varje halv- och halvtimme. Oftast är det lite lugnare på halvtimmes-tiderna.

Priser

 • BARN UNDER 3 ÅR: Barn under 3 år går in gratis i sällskap av minst en betalande vuxen. Strumpor för 49 kr tillkommer för barnet.
 • PENSIONÄRER: För alla över 65 år eller personer med pensionärsintyg kostar en hopptimme 79 kr/person under måndag-torsdag. Priset gäller endast drop-in och går ej boka online.
 • STUDENTPRIS: Med Mecenat eller Studentkort kostar en hopptimme 79 kr/person under måndag-torsdag. Priset gäller endast drop-in och går ej boka online.

Definition av student: Person som studerar på gymnasienivå eller högre.

Att tänka på innan besöket!

 • Vi rekommenderar att ni kommer i god tid innan er hopptid (ca 15 min) för att checka in och ta på er strumpor. Vi har omklädningsrum på alla våra anläggningar.
 • Vi rekommenderar alla att boka hopptid online innan ni besöker oss för att undvika att bli besvikna. Det blir ofta fullbokat.
 • Tänk på att ta med dig strumpor om du som förälder vill gå med upp i vår park. På grund av hygienskäl är det inte tillåtet att gå barfota.
 • Du får ett bekräftelsemail med bokningskod när du bokat online, ha koden den tillgängligt när du kommer till oss så går det fortare i kön.
 • En hopp-session varar i 60 minuter och börjar varje halvtimme. Du får då tillgång till hela parken och alla våra attraktioner. Det går jättebra att köpa ytterligare en hopptimme på plats i parken.
 • Du kan låsa in dina värdesaker i våra skåp. Ta med dig ett hänglås eller köp ett lås hos oss för 99 kr.
 • Det är inte tillåtet att ta med sig egen mat eller dryck till parken, men vi erbjuder enklare lunch och ett väl utrustat fik.
 • Vi har ingen åldersgräns och i normala fall får man följa med sina barn upp i parken som åskådare utan extra kostnad. P.g.a. Covid-19 reserverar vi oss möjligheten att prioritera hoppande besökare. Detta på grund av att minimera risken för trängsel enligt myndigheternas rekommendationer.
 • Barn under 10 år får inte lämnas ensamma hos oss, utan en vuxen måste finnas närvarande i våra lokaler. Det går bra att sitta ner i vår cafeteria.
 • Önskar man utnyttja parkens attraktioner behöver man köpa hopptid.
 • Alla våra hoppare måste använda våra specialdesignade Yoump-strumpor för bästa grepp.
 • Det går bra att komma på en drop-in tid men vi kan inte garantera att det finns plats.YOUMP´s ansvar & Covid-19

I och med rådande situation gällande covid-19 och den nya pandemilagen som trädde i kraft 10 januari 2021 har vi justerat antalet besökare i våra parker.

Maxantalet som får vistas i parken samtidigt baseras på lokalens yta vilket innebär att antalet varierar. Dock har vi ett eget maxtak som innebär att vi släpper in betydligt färre besökare än vad maxtaket tillåter. Detta för att minska eventuell smittspridning ytterligare. Se respektive parksida för mer information.

I och med de nya begränsningarna reserverar vi oss möjligheten att prioritera hoppande besökare framför medföljande för att minska trängsel.

Betala med Swish eller kort!

Gruppbokning

Gruppbokning

Kalasbokning

Kalas

Klasser

Klasser

Avbokningsregler

Hopptid

Vi har ingen ångerrätt eller öppetköp. Det går bra att boka om din hopptid till en tid längre fram. Läs våra allmänna villkor.

Kalas & grupp

Vid kalas och gruppbokningar gäller avbokning senast 7 dagar innan utsatt hopptid.

Trampolinsport, är som med andra sporter, förenligt med skador i viss utsträckning. Därför sätter vi hög prioritet på att vår utrustning och park håller hög säkerhetsnivå och att vår personal är ordentligt utbildade. Läs mer om hur vi hanterar säkerheten här.

Frågor?

Har du några frågor angående vårt koncept, hur man bokar eller vill ha hjälp med något annat - kontakta enkelt vår kundtjänst på knappen nedan.