Information gällande Covid-19

YOUMP fortsätter att följa de rekommendationer som ges av Folkhälsomyndigheten och regeringen. I dagsläget omfattas inte vår verksamhet av kraven på uppvisande av vaccinationsbevis.

JAG VILL KOMMA OCH HOPPA, VAD SKA JAG TÄNKA PÅ?
Om du är frisk så är du välkommen att besöka oss precis som vanligt, men vi vill påminna om att god handhygien är lika viktigt nu som tidigare. Om du känner dig det minsta sjuk, även med milda symptom - testa dig och stanna hemma tills du är symtomfri! Detta är alltid en bra riktlinje när du känner dig sjuk.

Vi har gått om plats i våra parker och har vidtagit alla rekommenderade åtgärder för att minimera trängsel i vår verksamhet. Vi rekommenderar att du säkrar din hopptid online för att minska risken för eventuell köbildning. Vi erbjuder hopptid med start varje hel- och halvtimme.

Det är viktigt att röra på sig och vi fortsätter, på Folkhälsomyndighetens uppmuntran, att bidra till folkhälsan genom fysisk aktivitet.


HUR HAR NI ÖPPET?
Vi har öppet som vanligt, här finns våra parkers aktuella öppettider.


HUR PÅVERKAS YOUMP AV VACCINATIONSBEVIS?
I dagläget omfattas vår verksamhet inte av kraven på vaccinationsbevis. Vi ska förhålla oss till de rekommendationer som ges för gym och andra träningsanläggningar och i dagsläget finns inga sådana restriktioner. Om ytterligare restriktioner, som omfattar även vår verksamhet, träder i kraft kommer vi givetvis att vidta alla nödvändiga åtgärder för att se till att vi fortsatt kan erbjuda rörelseglädje på ett säkert sätt i våra parker.

För oss på YOUMP är säkerheten det viktigaste, både när det kommer till våra besökare och till vår personal.

BOKA HOPPTID
Covid