Frågor och svar

Här har vi listat och svarat på de mest förekommande frågorna vi får. Hittar du inte svar på din fråga är du hjärtligt välkommen att höra av dig till kundtjänst.

Pressbild01 Yoump

Behöver jag betala om jag inte vill hoppa, endast gå in?

Om du inte vill hoppa så behöver du inte betala inträde. Du betalar endast för de som ska hoppa. I normala fall får medföljande som inte vill hoppa följa med upp i parken och behöver då inte betala för hopptid. På grund av Covid-19 reserverar oss dock möjligheten att prioritera hoppande besökare. Detta på grund av att minimera risken för trängsel.

Alla som hoppar på våra trampoliner måste ha våra specialdesignade strumpor för bästa grepp och säkerhet. Barn under 10 år måste ha en vuxen med sig i lokalen.

Vad kostar det?

Vårt ordinarie pris är samma för alla åldrar, men priserna varierar från park till park.

Se respektive park för aktuellt pris. Barn under 3 år går in gratis med minst en betalande vuxen, stumpor tillkommer för barnet. Dessa kostar 49 kr och kan tvättas och återanvändas. Strumporna köper i samband när du bokar din hopptid online, eller på plats i parken.

Får man gå barfota?

Nej, vi tillåter inte att man går barfota i parken. Detta på grund av hygienskäl. På trampolinerna måste man ha specialdesignade hoppstrumpor, dessa finns att köpa i parken och går att återanvända. Vill man inte hoppa får det bra med vanliga strumpor. Skor eller tofflor är inte tillåtet.

Varför är det billigare för studenter?

Studentrabatten gäller i samarbete med företagen Mecenat och Studentkortet som jobbar med att samla ihop rabatter till studenter på gymnasienivå eller högre. Vi vill gynna studenter i sin studietid, därför har vi har valt att samarbeta med dessa aktörer. Studenter med Mecenat- eller Studentkort hoppar för 79 kr per timme måndag-torsdag, priset gäller endast vid drop-in.


Får jag ta med egen tårta till kalaset?

Nej, ingen medgav mat eller dryck får tas med in i parken, detta på grund av att vi har egen caféverksamhet i alla våra parker. På grund av detta kan gäster dessvärre inte ta med sig egen mat eller dryck. Tips! Spana in vår nya kalasdessert YOUMPER Deluxe!

Jag vet inte hur många som kommer på kalaset, kan jag ändra antal i efterhand?

Vi rekommenderar att ni bokar för så många kalasbarn som du tänkt bjuda in. Önskar ni lägga till fler gäster behöver vi få information om detta senast 5 dagar innan kalasdagen. Vi kan justera upp antalet gäster i mån av plats. Skulle det bli färre kalasgäster än du bokat för justerar vi priset på plats i parken. Vi debiterar alltid för minst 10 kalasdeltagare.

När behöver jag vara på plats?

Det tar en liten stund att checka in, sätta på sig Yoump-strumpor och se våran obligatoriska säkerhetsfilm. Därför bör du vara på plats minst 15 minuter innan hopptiden startar.

Startar din hopptid på en heltimme - var på plats kvart i, startar din hopptid halvtimme - var på plats kvart över.

När är det flest besökare i parken?

Vi har flest besökare på helger och lov, då brukar det vara mest bokat mellan kl 10.00-14.00. Vi rekommenderar att en bokar hopptid som startar vid våra halvtimmesinsläpp.

Måste man boka tid?

Vi rekommenderar alltid att man bokar hopptid via vår hemsida så att man har garanterade platser, men det går att komma på drop-in i mån av plats. Om du påbörjar en bokning på hemsidan så kan du se hur många tider som finns lediga och själv avgöra om du vill boka eller chansa på en drop-in tid.

Kan man köpa presentkort hos er?

Ja, det går jättebra! Vi säljer presentkort både online och i våra parker. Presentkorten är giltiga i alla våra parker. Läs mer och köp presentkort här!

Kan man köpa 10-kort hos er?

Ja, det går jättebra! Vi säljer våra prisvärda 10-kort både online och i våra parker. 10-kortet är det perfekta valet när man är fler som vill hoppa samtidigt, eller om man vill komma flera gånger men inte binda upp sig för ett helt år. Kortet levereras digitalt till den mailadress du väljer. Ta med det digitala kortet till parken så får du ett fysiskt 10-kort i receptionen när du checkar in. Läs mer och köp presentkort här!

Har ni någon åldersgräns?

Vi har ingen åldersgräns i våra parker, men alla som är under 10 år måste ha en vuxen med sig i lokalen.

Jag är pensionär, vad kostar det att hoppa då?

Vi erbjuder alla som är 65 år och uppåt att hoppa en timme för 79 kr mot uppvisade av legitimation eller pensionärsintyg. Priset gäller måndag - torsdag och endast drop in.

Kan vi dela på ett 10-kort?

Ja, 10-kortet är opersonligt och är perfekt när ni är fler som vill hoppa. Om ni vill göra en bokning för fler än 10 personer kan ni även göra en gruppbokning här.

Vi har blivit sjuka, kan vi avboka?

Vi kan tyvärr inte avboka några bokningar, men vi kan flytta bokningen till ett annat datum. För att boka om hopptiden måste ni kontakta oss innan er ordinarie hopptid startar, annars förfaller den automatiskt.