Födelsedagskalaset du inte glömmer!

Hos oss på Yoump kan du vänta dig ett fartfyllt födelsedagskalas med aktiviteter där alla kalasdeltagare får trotsa tyngdlagen! Ni får tillgång till alla våra attraktioner så som: Trampoliner, Big Air Bag, Foam Pit, Slam Dunk med mera. Du som förälder kan vara lugn, vi har koll på läget! Psst! Kaffe ingår.

Skärmavbild 2021 05 20 Kl 11 57 04

Våra kalaspaket!

Dsc09453

FLIP!

Kalas en fredag, lördag eller söndag? Pris: från 219 kr - 229 kr/barn

I grundpaketet ingår:

 • 1 hopptimme
 • 45 minuter i vårt privata kalasrum
 • Yoump-strumpor till alla kalasdeltagare
 • Yoump-armband till alla kalasdeltagare
 • Yoump-nyckelband till kalasbarnet
 • Presentkort laddat med 1 timmes hopptid till kalasbarnet
 • Mer, 20 cl
 • Kanelbulle
 • Fina inbjudningar till kalaset som du kan fylla i digitalt och maila, eller skriva ut


TIPS! Maxa kalset genom att lägga till barnens favoritdessert Youmper Deluxe, godispåse slush och mat i bokningsformuläret!

Under normala förhållanden debiterar vi för minst 10 personer, men givet situationen med covid-19 förstår vi att man kanske vill komma färre. Därför debiterar vi endast för minst 8 personer. Detta gäller tills vidare. Från och med 1 juli 2021 dukar upp för 8 personer per bord.

Betalning sker på kalasdagen.

ONSDAGSKALASET!

Kalas mitt i veckan? Pris: 179 kr - 189 kr/barn

I grundpaketet ingår:

 • 1 hopptimme
 • 45 minuter i vårt privata kalasrum
 • Yoump-strumpor till alla kalasdeltagare
 • Yoump-armband till alla kalasdeltagare
 • Presentkort laddat med 1 timmes hopptid till kalasbarnet
 • Saft
 • Korv med bröd
 • Fina inbjudningar till kalaset som du kan fylla i digitalt och maila, eller skriva ut


TIPS! Maxa kalset genom att lägga till barnens favoritdessert Youmper Deluxe, godispåse slush och mat i bokningsformuläret!

Under normala förhållanden debiterar vi för minst 10 personer, men givet situationen med covid-19 förstår vi att man kanske vill komma färre. Därför debiterar vi endast för minst 8 personer. Detta gäller tills vidare. Från och med 1 juli 2021 dukar upp för 8 personer per bord.Önskar du boka kalas under andra vardagar, en helg eller helgdag är det FLIP! som gäller, se info om paketet ovan.

Betalning sker på kalasdagen.

Dsc09475

NYHET: YOUMPER Deluxe!

Låt oss presentera var nya kalasdessert YOUMPER Deluxe!

På kidsens begäran erbjuder vi nu en ny kalasdessert! Lägg till vår smarriga choklad cookie toppad med en kula (laktosfri) vaniljglass i bokningsformuläret! Serveras med en YOUMP-flagga och en specialvariant med glitterpinne till kalasbarnet!

P.S Självklart finns även ett glutenfritt alternativ D.S

Kalasdessert Youmper Deluxe

Boka hela YOUMP!

Inför kalaset!

Kalas på YOUMP - så här går det till!

När ni kommer till oss kommer en kalasvärd att ta emot er i parken och dela ut hoppband och strumpor till alla kalasdeltagare. Kalasvärden har en tröja på sig med texten "Party Crew" på ryggen för att ni enkelt ska kunna hitta honom eller henne om ni behöver.

Kalaset startar på utsatt tid med uppsamling och visning av vår särkerhetsvideo som alla som hoppar i parken behöver se. Vi går även igenom de regler som gäller för att kunna erbjuda en så säker upplevelse som möjligt.

Efter säkerhetsgenomgången kommer kalasvärden att visa er upp i parken och sedan följer 60 minuter fri lek och hoppning! Kalasvärden kommer inte att vara med er under hopptiden, men i parken finns flera instruktörer som gärna hjälper till och visar tricks, fråga gärna!

När hopptimmen är slut kommer kalasvärden att samla ihop alla kalasdeltagare och visa er till ert kalasrum. Här kan ni öppna paket, sjunga för kalasbarnet och det är även i kalasrummet som vi serverar det fika ni valt. Ni har tillgång till kalasrummet i 45 minuter. I alla kalasrum finns möjlighet till att spela musik, leka lekar eller visa bilder via ChromeCast. Kalasvärden hjälper gärna till med tekniken, men kommer inte att vara i kalasrummet hela tiden.

Det är viktigt att alla kalasdeltagare är på plats i tid för att ta på Yoump-strumpor och se vår säkerhetsfilm innan själva studset börjar, detta för att inte missa någon rolig hopptid!

Bra att veta!

Föräldrar till kalasgästerna är välkomna att vara med i parken som åskådare helt kostnadsfritt och vi bjuder även på kaffe eller te! Säg till i receptionen så får du en mugg av oss.

Någon vuxen måste vara med gruppen om det finns barn på kalaset som är yngre än 10 år. Om föräldrar/syskon vill hoppa så kan man välja att sätta in dem i kalaskostnaden alternativt så bokar de själva upp en timme på vår hemsida, eller chansar på en drop-in tid på plats.

Ingen medgav mat eller dryck får tas med in i parken, utan läggs till som tillval via kalasformuläret. Tips! Spana in vår nya kalasdessert YOUMPER Deluxe! Tips! Spana in vår nya kalasdessert YOUMPER Deluxe!ill

Tagga gärna oss i dina kalasbilder så att vi kan dela på Instagram. @yoump.se #yoump

Kalas på YOUMP - en smygtitt!

​Välkommen att fira med en rolig och fartfylld upplevelse hos oss!​