Explore gravity – Our goal is to inspire more people to a more active and fun lifestyle.

Från och med vecka 9 kan du anmäla dig till våra populära klasser i Trampolin, Parkour & Freerun med start i april.

Våra duktiga instruktörer har utformat Youmps träningsformat med grunderna i Trampolinhopp, Gymnastik, Parkour och Freerunning. En perfekt kombo för att utveckla smidighet, kroppskontroll, kondition och styrka. Alla klasser leds av instruktörer som själva tävlat och tränat inom området länge. Du kan läsa mer om våra klasser nedan. 

Klasser - Trampolin

Vår trampolinklass är en trampolinskola med utbildade instruktörer Den är utformad för dig som är nyfiken och vill lära dig grunderna i trampolin och öka din kroppskontroll samt koordination. Du som deltagare tränar trampolin en kväll i veckan, en timme åt gången under 8 veckor. Träningen handlar om att på trampolin utöva akrobatiska moment, öka styrka, balans, kroppskontroll & koordination. Du väljer vilken nivå som passar dig bäst utifrån dina förkunskaper och åldersgrupp för att vi på Yoump sedan ska kunna ge dig den bästa träningen som vi kan erbjuda. Målet för deltagare på bas är att efter 8 veckor känna dig säker på grunderna i trampolin, testa flickis och bakåtvolt med pass och kunna slå framåtvolt helt själv.

För vem passar den här kursen?
För dig från 7 år och upp till vuxen ålder! Du ansöker till din åldersgrupp och vi anpassar klasserna efter ålder.

Vad måste jag kunna?
Du behöver inga förkunskaper för denna baskurs. 

När början den? 
Kursstart är veckan 15, exakt datum och tid för din stad ser du när du bokar. 

Möjlighet finns att bli flyttad mellan grupper om instruktörerna anser att man utifrån sina kunskaper borde träna på en annan nivå. 

PRIS: 1800 KR

Klasser - Trampolin advanced

Vår trampolin advanced är en trampolinskola med utbildade instruktörer för dig från 7 år och upp till vuxen ålder. Kursen är utformad för dig har gått baskursen eller hoppat en del trampolin innan och vill utveckla dina kunskaper till nästa nivå.  Du som deltagare tränar trampolin en kväll i veckan, en timme åt gången under 8 veckor. Träningen handlar om att på trampolin utöva akrobatiska moment, öka styrka, balans, kroppskontroll & koordination. Du väljer vilken nivå som passar dig bäst utifrån dina förkunskaper och åldersgrupp för att vi på Yoump sedan ska kunna ge dig den bästa träningen som vi kan erbjuda. Målet för deltagare på Advanced är att efter 8 veckor ha testat på nya voltkombinationer samt lärt sig behärska mer avancerade tricks. 

Detta måste du kunna för att söka advanced: Framåtvolt + en bakåtvolt ner i gropen. 

Möjlighet finns att bli flyttad mellan grupper om instruktörerna anser att man utifrån sina kunskaper borde träna på en annan nivå.

PRIS: 1800 KR

Klasser - Parkour & Freerun

Vår Parkour och Freerunklass är en kurs som kommer hållas av kunniga instruktörer med många års erfarenhet inom parkour & freerun. Kursen riktar sig till dig från 7 år och uppåt och går ut på att lära sig att ta sig över, under eller igenom hinder i sin omgivning på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt. Nytt från i år är att vi även har med inslag av freerunning som innebär att du tar dig fram med hjälp av andra volter och tricks. Du som deltagare tränar en kväll i veckan, en timme åt gången under 8 veckor. Du väljer vilken nivå som passar dig bäst utifrån dina förkunskaper och åldersgrupp för att vi på Yoump sedan ska kunna ge dig den bästa träningen som vi kan erbjuda. Målet för deltagare är att lära sig de grundläggande rörelserna i parkour, att använda omgivningen och för att förbättra kroppskontroll samt koordination.

(Ni som gått parkour innan kan köra denna kurs och fortsätta utvecklas)

PRIS: 1800 KR

Följ oss på instagram för senaste nyheterna