Vi har hoppkort för alla tillfällen!

Barn och unga bör röra på sig minst 60 minuter varje dag, trots detta sitter vi i Sverige stilla i snitt 9 timmar per dag och är ett av Europas mest stillasittande länder. Detta vill vi ändra på. Vårt mål är att inspirera fler till rörelse genom riktigt rolig träning. Därför erbjuder vi olika typer av hoppkort som ger möjlighet till rörelseglädje!

Välj kort

Presentkort2

Presentkort

Detta är presenten som garanterat får mottagaren att studsa av glädje! Presentkortet laddas med valfritt belopp och levereras digitalt till valfri mottagares mailadress. Vill du hellre ge bort ett fysiskt presentkort går det bra att köpa detta på plats i någon av våra åtta parker.

Giltighetstid 1 år från inköpsdatum.

KÖP ONLINE!
10 Kort Frilagt

10-kort

Våra 10-kort är det perfekta valet när man är fler som vill hoppa samtidigt, eller om man vill komma flera gånger men inte binda upp sig för ett helt år. 10-kortet är laddat med 10 st hopptimmar till rabatterat pris och levereras digitalt till valfri mottagares mailadress. Ta med det digitala kortet till parken så får du ett fysiskt kort när du checkar in.

Giltighetstid 1 år från inköpsdatum.

KÖP ONLINE!
Arskort Frilagd

Årskort

Detta är vårt Rolls Royce-kort som ger dig obegränsat med hopptid under våra öppettider! Årskortet är personligt och med detta i din hand blir du VIP och får special treatment samt tillgång till lyxiga erbjudanden före alla andra. Du får dessutom alltid 10% rabatt på allt i vårt café och i vår shop! I parken får du ett unikt band vid varje hopptillfälle så att du slipper färgbyten. Årskortet köps på plats i parken!

Giltighetstid 1 år från inköpsdatum.