Vi har hoppkort för alla tillfällen!


Vårt mål är att inspirera fler till rörelse genom riktigt rolig träning. Därför erbjuder vi olika typer av hoppkort som ger möjlighet till rörelseglädje!

Dsc09396

Välj kort

Presentkort2

Presentkort

Detta är presenten som garanterat får mottagaren att studsa av glädje! Presentkortet laddas med 200 kr, 300 kr, 350 kr eller 500 kr och levereras digitalt till valfri mottagares mailadress. Vill du hellre ge bort ett fysiskt presentkort går det bra att köpa detta på plats i någon av våra 11 parker. Presentkortet gäller i alla våra parker, oavsett i vilken park du köper detta.

Giltighetstid 1 år från inköpsdatum.

10 Kort Frilagt

10-kort

Våra 10-kort är det perfekta valet när man är fler som vill hoppa samtidigt, eller om man vill komma flera gånger men inte binda upp sig för ett helt år. 10-kortet är laddat med 10 st hopptimmar till rabatterat pris och levereras digitalt till valfri mottagares mailadress. Ta med det digitala kortet till parken så får du ett fysiskt kort när du checkar in.

Giltighetstid 1 år från inköpsdatum.

Månadskort Frilagt

Månadskort

Månadskortet ger dig möjlighet att hoppa så mycket du vill under lov- och helgfria vardagar. Under lov och helger får du hoppa i mån av plats (dropin). Månadskortet är personligt och kan ej delas med andra. Under lov och helger gäller endast drop in i mån av plats.


Giltighetstid: 30 dagar från inköpsdatum.

Arskort Frilagd

Årskort

Detta är vårt Rolls Royce-kort som ger dig obegränsat med hopptid under våra öppettider! Årskortet är personligt och med detta i din hand blir du VIP och får special treatment samt tillgång till lyxiga erbjudanden före alla andra. Årskortet berättigar till fria besök i den park du köper kortet i, samt ytterligare 10 valfria besök i någon av våra andra 10 parker, vi finns från Borlänge i norr till Helsingborg i söder. Här ser du alla parker!

Du får dessutom alltid 10% rabatt på våra klasser samt på allt i vårt café och i vår shop! I parken får du ett unikt band vid varje hopptillfälle så att du slipper färgbyten. Har du gått klass hos oss får du dessutom 500 kr rabatt på detta kort!

För studenter och pensionärer erbjuder vi årskortet till reducerat pris (500 kr rabatt). Erbjudandet gäller mot uppvisande av giltig studentlegitimation/pensionärsintyg.

I Helsingborg, Västerås och Örebro kan du köpa årskortet online, i övriga städer köper du detta på plats i parken.


Årskortet säljs ej i Kungens Kurva eller i Arninge, här finns istället månadskort. Giltighetstid 1 år från inköpsdatum.